Tübitak 4006 Bilim Fuarı Yapıldı

Okulumuz öğrencilerinin, öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları projeler misafirler tarafından ilgiyle ziyaret edildi.

09.05.2022 439

Fuarın açılışını gerçekleştiren Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet KAYA " Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkürlerimizi iletiyor emeklerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi. Görsel şölen şeklinde geçen bilim fuarında davetliler öğrencilerin  sergiledikleri projeleri inceleyip  öğrencilerden yapmış oldukları çalışmalar hakkında  bilgi aldılar. Ayşe Hasan Türkmen Ortaokulu Müdürü Metin ALDEMİR, bilim fuarındaki eserlerin tamamı danışman öğretmenlerin gözetiminde öğrencilerin kendi emekleriyle hazırlamış oldukları eserlerdir. Yapmış oldukları bu güzel ve başarılı  çalışmalar için emeği geçen müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

09-05-202209-05-202209-05-202209-05-2022